CS Vision este o companie de IT. Fie ca este vorba despre hardware interactiv sau despre software, iata mai jos 5 motive pentru care sa devii CSV-ist. De fapt, chiar 6.

1. Este locul in care vocea ta poate fi ascultata
Si nu ne referim aici la cantat (desi se mai intampla). Ne referim la faptul ca suntem o companie cu un numar relativ mic de angajati, iar pentru o astfel de companie fiecare membru al echipei este foarte important. Nu suntem o corporatie sau o multinationala in care esti fericitul ocupant al unui scaun intr-un «cubicle ». Vrem sa crestem prin efortul fiecaruia. Iar povestea este reciproca: daca tu ne ajuti sa crestem la randul nostru, te vom ajuta sa cresti.

2. Este locul in care stai o buna parte din zi. Iar noi iti uram: "sedere placuta"
Bine, "sedere" poate nu este corect. Placuta insa este cu siguranta. Si relaxata mai este corect. Nu ai nevoie de camasi albe si cravate. Ne asteptam sa fii imbracat decent, sa iti respecti coelgii, sa ii ajuti, sa tii cont de rugamintile lor, iar tu asteapta-te de la noi sa cerem asta tuturor. Si, bineinteles, sa ne dam pe noi drept exemplu. Daca nu iti face placere sa vii la birou inseamna ca amandoi avem o problema.

3. Aici vei avea parte de management "Open book"
Cum ar fi sa mergi la un meci de fotbal la care sa nu ti se spuna scorul ? Nu ar fi prea interesant, nu? Noi spunem tuturor membrilor echipei care este scorul, cate cartonase s-au impartit si cate faze de gol au fost. Ce inseamna asta pentru tine ? inseamna ca discutam deschis despre rezultatele financiare. Iar rezultatul final este ca vom lucra cu totii mai bine stiind cate goluri am marcat.

4. Training
Antrenamente zilnice in fiecare dimineata in fata biroului. Desi unii poate si-ar dori, din respect pentru ceilalti, nu este vorba despre asta. Insa daca vei fi un membru al echipei CS Vision cu siguranta te caracterizeaza setea de cunoastere iar noi suntem gata sa o alimentam. Te vom trimite la training-uri, scolarizari si cursuri, sa te intorci la noi cu mai multe cunostinte si sa ne bucuram cu totii de lucrurile pe care le-ai invatat.

5. Ziua de salariu e mai sfanta decat Sfanta Duminica
Data de 10 a fiecarei luni se numeste "zi de salariu" pentru un motiv foarte bun: este ziua in care se plateste salariul. Nici mai devreme, nici mai tarziu. De fapt, doar nu mai tarziu. Nu ne plac oamenii care intarzie la intalniri, care amana termene, care nu se tin de promisiuni. Iar una din promisiunile noastre este ca ziua de salariu este ziua de salariu. Nu am intarziat niciodata plata salariului si nu o vom face.

6. Odata ajuns aici, te facem membrul echipei
Si nu al oricarei echipe, ci al echipei CS Vision. Probabil ca aceasta ar fi trebuit sa fie primul motiv din cele 6, dar lasam ce-i mai bun la sfarsit. Suntem tineri, energici, plini de viata, foarte inventivi si plini de umor. Media de varsta este de 30 de ani (inclusiv managementul). Nu vei avea parte de colegi dinozauri, cotofane, sacali sau alte vietati, ci de prieteni simpatici si haiosi care te primesc in randul lor cu bratele deschise.

Daca suna interesant, ai aici un formular in care ne poti transmite cate ceva despre tine (un CV, un portofoliu de proiecte, un link catre profilul de LinkedIn).


POZITII DISPONIBILE

.NET Software Developer Bucuresti

Job de .net Software Developer
Afla mai mult »

Tehnician IT - CLUJ

- Studii superioare sau medii.
- Cunoasterea pachetului MS Office, navigare Internet, operare Microsoft Outlook.
- Cunostinte hardware la nivel avansat
- Cunoasterea pietei de produse si servicii aferente domeniului IT.
- Cunostinte tehnice.
- Permis de conducere: categoria B

Afla mai mult »

Tehnician IT - BRASOV

- Studii superioare sau medii.
- Cunoasterea pachetului MS Office, navigare Internet, operare Microsoft Outlook.
- Cunostinte hardware la nivel avansat
- Cunoasterea pietei de produse si servicii aferente domeniului IT.
- Cunostinte tehnice.
- Permis de conducere: categoria B

Afla mai mult »

System Engineer - Cluj Napoca

System Engineer- Cluj Napoca
Afla mai mult »

We are sorry.

We don't have yet an english version for this page.


Close this message and continue reading

Return to homepage