Exista trei modelele de business abordate in dezvoltarea de solutii software la cerere:

1. Pret si timp fix

In acest caz proiectului i se aloca un termen de livrare si un pret fix. Acesat gen de abordare pe proiect este ideal pentru clientii care au o imagine foarte clara referitoare la nevoile pe care trebuie sa le acopere solutia, la functionalitatile acesteia, la bugetul alocat si la timpul in care trebuie realizat. Rezultatele unui astfel de proiect sunt stabilite pentru fiecare etapa inca de la inceput, la fel ca si datele de livrare.

Plata se face lunar, iar costurile sunt mai mici deoarece se stiu de la inceput toti pasii necesari pentru dezvoltare.
Avantajul unui astfel de model sunt preturile si termenele negociate inca de la inceput.

2. Modelul "Time and Material"

Acest model este recomandat companiilor care nu pot defini cu usurinta scopul, specificatiile sau planul de implementare. Eforturile de dezvoltare sunt evaluate la ora sau la zi si echipa de dezvoltare a CS Vision lucreaza indeaproape cu echipa clientului pentru dezvoltarea proiectului.

Lunar, echipa de implementare a CS Vision, emite un raport care e agreeat impreuna cu echipa de proiect a clientului, prin care se detaliaza aspectele efectuate si rezulta, astfel pretul pe manopera efectuata. Acest model ofera flexibilitate in organizarea echipei.

In cazul in care pe parcursul proiectului sunt clarificate nevoile cu privire la functionalitati, este adoptat modelul "Pret fix".

3. Modelul "Centru de dezvoltare dedicat"

In cazul clientilor care doresc externalizarea serviciilor de dezvoltare (Offshore Outsourcing) pe termen lung, acest model este cel mai potrivit, deoarece echipa externalizata, este coordonata intern, de catre client.
Pentru astfel de proiecte exista resurse, echipament si infrastructura dedicate exclusiv clientului.

Avantajele unui astfel de model sunt folosirea unor resurse experimentate si la zi cu ultimele informatii tehnologice, management de proiect de calitate precum si bugete cheltuite eficient.

Investim in crearea unui pol aditional de resurse care poate fi utilizat in cresterea echipei in orice moment. Acest sistem optimizeaza productivitatea angajatului, mentinand ratele la un nivel foarte satisfacator pentru a oferi clientilor servicii de calitate pe termen lung.

Oferim consultanti specializati, motivati, competenti si plini de energie care lucreaza ca o parte din echipa clientului pentru a oferi solutii de calitate.