Utilizarea sub orice forma a acestui site confirma faptul ca ati citit si sunteti de acord neconditionat cu Termenii Legali. In cazul in care nu agreati in totalitate sau partial acesti Termeni Legali va solicitam sa nu folositi acest site.

Daca aveti orice intrebare privind Termenii Legali de utilizare a site-ului, va rugam contactati CS VISION SRL la adresa office@csvision.ro. Daca aveti orice alta intrebare, informatiile de contact sunt disponibile pe pagina de contact a site-ului.

Prin acest site aveti acces la informatii protejate de legea copyright-ului, cum ar fi documente, produse, servicii, studii si analize ale unor terte parti, care pot fi utilizate doar cu aprobarea expresa a tuturor partilor implicate.

Definitii

Termeni Legali reprezinta totalitatea termenilor prezentati in aceasta pagina. Accesarea si folosirea informatiei de pe acest site sub orice forma reprezinta acordul dvs. neconditionat.

Documente reprezinta orice grupare de informatie continuta in acest site luata in ansamblul ei sau partial.

Acces neautorizat este orice accesare sau incercare de accesare a continutului prezentului site intr-o maniera in care nu sunteti autorizat de acesti Termeni Legali sau de alte contracte pe care le puteti avea cu CS VISION SRL.

Software este orice program interpretabil de un calculator, indiferent de destinatia acestuia si de contextual utilizarii ei.

Spam este considerat orice mesaj trimis in masa si nesolicitat de catre destinatarul sau. Exceptie fac comunicarile comerciale care respecta legislatia romana in vigoare.

Termeni si conditii

1. Utilizarea documentelor si a informatiilor

Puteti accesa, descarca, copia si printa documentele postate pe site, inclusiv imaginile si graficele incluse in aceste documente, cum ar fi comunicate de presa, analize de piata, descrieri de produs, sau materiale de suport tehnic, in urmatoarele conditii: (1) Documentele pot fi folosite doar in scop personal, non-comercial, pentru propria informare; si (2) Documentele NU pot fi modificate sub nicio forma. Exceptand un mod de utilizare bine intentionat, in scopuri de informare, nu aveti voie sa utilizati, descarcati, copiati, printati, reproduce, publica, licentia sau distribui aceste Documente, sau orice alt tip de continut al site-ului, fara notificarea scrisa din partea CS VISION SRL.

2. Utilizarea software-ului

Orice software pe care il accesati, utilizati sau descarcati prin intermediul site-ului, precum si documentatia asociata software sunt sub incidenta legii copyright-ului si apartin CS VISION SRL sau a altor furnizori. Utilizarea software-ului este reglementata de contractul de licentiere care este inclus in contractul de instalare. Utilizarea, reproducerea sau redistribuirea software-ului este strict interzisa, cu exceptia altor cazuri reglementate in contractul de licentiere. Orice drepturi sau interese negarantate expres prin contractul de licentiere sunt rezervate.

3. Parole si zone cu acces restrictionat

Accesarea si utilizarea zonelor cu acces restrictionat prin parole este restrictionata la utilizatorii autorizati sa intre in ariile respective. Nu aveti voie sa instrainati parolele de acces, informatiile de utilizator, sau drepturile de acces in aceste zone. Sunteti direct responsabil pentru pastrarea confidentialitatii parolelor si a informatiilor de utilizator, precum si a tuturor activitatilor care se desfasoara pe baza parolei sau drepturilor dumneavoastra de acces. Sunteti de acord sa notificati imediat CS VISION SRL pentru orice utilizare neautorizata a parolei sau drepturilor dumneavoastra de utilizator.

CS VISION SRL este direct interesata de protectia informatiilor personale pe care le colectam si a luat toate masurile comercial rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat la informatiile dumneavoastra.

4. Utilizare legala

Sunteti de acord sa nu utilizati site-ul pentru nici un scop care este in afara legii sau este interzis prin regulile stipulate in acesti Termenii Legali. Nu aveti voie sa accesati sau sa utilizati site-ul intr-o maniera prin care ati putea afecta, distruge, dezactiva sau supraincarca orice cont, sistem sau retea CS VISION SRL. Nu veti incerca sa accesati neautorizat zonele securizate sau orice alta zona a conturilor, sistemelor sau retelei CS VISION SRL. Nu aveti voie sa folositi instrumente automate de acces de tip robot, spider sau scraper la conturile, sistemele sau reteaua CS VISION SRL.

Utilizatorii care atenteaza la securitatea prezentului site, a sistemelor sau retelelor CS VISION SRL, sau a partenerilor, pot fi actionati in instanta, civil si penal.

5. Blocarea accesului

Sunteti de acord ca CS VISION SRL sa poata, unilateral, sa va blocheze accesul la site, incluzand orice cont de utilizator ati putea avea in legatura cu site-ul.

6. Informatii, produse si servicii ale unor terte parti

Site-ul ofera link-uri catre alte site-uri si catre continut ale unor parti terte incluzand utilizatori, promotori, afiliati si sponsori ai site-ului. Sunteti de acord ca CS VISION nu este responsabil pentru disponibilitatea si continutul oferit de aceste site-uri. Va rugam sa cititi termenii legali de utilizare ai acestor site-uri cu privire la politicile de confidentialitate si alte clauze de utilizare.

Daca alegeti sa accesati, descarcati sau utilizati orice produs sau serviciu oferit de o terta parte, relatia dumneavoastra directa va fi cu acea parte. Sunteti de acord ca CS VISION nu este responsabil pentru: (a) calitatea produselor si serviciilor oferite de terti; (b) respectarea clauzelor din cadrul angajamentelor cu vanzatorii, incluzand livrarea produselor sau serviciilor sau garantia acestor produse si servicii. Sunteti de acord ca CS VISION nu este responsabil pentru orice pierdere sau problema survenind in urma angajamentelor cu o terta parte.

7. TRANSFER DE RESPONSABILITATE

SITE-UL SI TOATE DOCUMENTELE, MATERIALELE, INFORMATIILE, SOFTWARE-UL, PRODUSELE SI SERVICIILE DE PE SITE, SUNT OFERITE CA ATARE. CS VISION SRL NU ESTE RESPONSABILA IN NICI UN FEL PENTRU GARANTIA PRODUSULUI SAU PENTRU ASIGURAREA UNEI FUNTII SAU CAPABILITATI SPECIFICE. CS VISION NU GARANTEAZA CA:
(A) SITE-UL VA ATINGE ASTEPTARILE DUMNEAVOASTRA;
(B) SITE-UL VA FI ACCESIBIL PERMANENT, CA VA FUNCTIONA NEINTRERUPT, CA ESTE PERFECT SECURIZAT, SAU CA NU POATE AVEA ERORI;
(C) CONTINUTUL, DOCUMENTELE, MATERIALELE, INFORMATIILE, SOFTWARE-UL, PRODUSELE SI SERVICIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI SUNT CORECTE SI PROVIN DIN SURSE DE INCREDERE; SAU
(D) CALITATEA ORICARUI DOCUMENT, MATERIAL, INFORMATIE, SOFTWARE, PRODUS SAU SERVICIU ACCCESAT SAU ACHIZITIONAT PRIN SITE VOR SATISFACE CERINTELE DUMNEAVOASTRA.

ORICE DOCUMENT, MATERIAL, INFORMATIE, SOFTWARE, PRODUS SAU SERVICIU DESCARCAT SAU OBTINUT IN ORICE ALT MOD DE PE SITE ESTE LA DISCRETA DUMNEAVOASTRA SI PE RISCUL DUMNEAVOASTRA. CS VISION SRL NU VA AVEA NICI O RESPONSABILITATE PENTRU STRICACIUNI IN SISTEMELE DUMNEAVOASTRA SAU PENTRU PIERDERI DE DATE CARE AR PUTEA REZULTA IN URMA DESCARCARII SAU UTILIZARII ACESTOR DOCUMENTE, MATERIALE, INFORMATII, SOFTWARE, PRODUSE SAU SERVICII.

CS VISION SRL ISI REZERVA DREPTUL DE A FACE MODIFICARI SAU ACTUALIZARI ALE SITE-ULUI IN ORICE MOMENT, FARA NICI O NOTIFICARE PREALABILA.

8. Limitarea raspunderii

CS VISION SRL NU VA FI RASPUNZATOARE IN NICI UN CAZ PENTRU ORICE DAUNA DIRECTA, INDIRECTA, INTAMPLATOARE, SAU CA O CONSECINTA CARE POATE DUCE LA PIERDEREA PROFITULUI, VENITURILOR, DATELOR SAU UTILIZARII, DE CATRE DUMNEAVOASTRA SAU TERTI, DATORITA ACCESULUI SAU UTILIZAII SITE-ULUI SAU A ORICARUI DOCUMENT, MATERIAL, INFORMATIE, SOFTWARE, PRODUS SAU SERVICIU DESCARCAT SAU OBTINUT PRIN UTILIZAREA ACESTUI SITE.

9. Accesul minorilor

Persoanele minore nu sunt eligibile sa foloseasca acest site, si le rugam sa nu submita nici un fel de informatie catre noi.

10. Modificarea prezentului acord

CS VISION SRL isi rezerva dreptul de a modifica prezentul acord fara o notificare personala a vizitatorilor. Orice modificare intra in vigoare la data publicarii ei in aceasta sectiune a site-ului.

11. Forta majora

CS VISION SRL este exonerata de orice raspundere daca incalcarea unei obligatii a fost cauzata de forta majora, asa cum este ea definita de lege.

12. Jurisdictie

Prezentul acord se supune legislatiei romane in vigoare. Orice litigiu se va aduce in fata instantei de resedinta a CS VISION SRL.