Serviciul de calitate din cadrul unei primarii urmareste crearea unui cadru unitar pentru evaluarea si imbunatatirea continua a calitatii si eficientei serviciilor publice. Aceasta inseamna un management mai eficient al resurselor si o furnizare mai eficace a serviciilor publice.

Crearea de proceduri duce la o imbunatatire a serviciilor pentru cetateni, iar implementarea unui standard de tipul ISO 9001:2000 duce la imbunatatirea serviciilor.

Aceasta se traduce prin:
  • simplificarea proceselor de management si de executie,
  • monitorizarea si reducerea timpului de furnizare a serviciilor, reducandu-se costurile aferente
  • cresterea eficientei si calitatii serviciilor publice
  • imbunatairea procesului de coordonare si de comunicare.

Aplicatia dezvoltata de specialistii CS Vision pentru serviciul care se ocupa de managementul calitatii dintr-o primarie urmareste gestionarea eficienta a activitatii serviciului astfel incat introducerea procedurilor si alinierea nivelului calitatii serviciilor la standarde sa fie cat mai usoare.

Folosirea solutiei CS Vision pentru gestiunea serviciului de managementul calitatii aduce:

  • o viziune unitara asupra procedurilor de urmat
  • un spatiu usor de accesat si familiar pentru documentatia necesara procesului de certificare
  • modele de documente care sa usureze munca angajatilor

Platforma pe care este creata aplicatia este Sharepoint, timpul necesar pentru adaptarea la folosirea aplicatiei fiind minim datorita similitudinilor intre interfata acesteia si interfata aplicatiilor folosite in mod obisnuit ale Microsoft Office.

Fiind o aplicaite care respecta intocmai fluxul de lucru din Primarie, timpul necesar pentru implementare este minim. De asemenea, datorita numeroaselor proiecte realizate, functionalitatile aplicatiei pot fi adaptate in functie de nevoi.

CS Vision este o companie certificata, cu specialisti in dezvoltarea de aplicatii pe platforme Microsoft, care a dezvoltat numeroase aplicatii pentru administratia publica centrala si locala, toate aplicatiile fiind in completa conformitate cu legislatia in vigoare.