Pentru integrarea intr-o platforma unica a tuturor informatiilor din companii private si institutii publice, am ales Socrate+, care este un sistem ERP(Enterprise Resource Planning) deschis, matur si stabil, cu interfete care se integreaza perfect cu aplicatii de front-office.

Socrate+ este un sistem informatic integrat, format din mai multe module, prin care se pot planifica si optimiza activitatile din cadrul organizatiei, in vederea gestiunii eficiente a tuturor resurselor, structurarii si cresterii vizibilitatii proceselor din organizatie.

Socrate+ include modulele: Administrare, Financiar, Comercial, POS, Productie si Management. Pachetele pot fi utilizate impreuna sau separat, in functie de nevoile companiei.

Caracteristici

Arhitectura modulara integrata. Informatii in timp real
Socrate+ este format din module care se integreaza perfect intre ele. Spre exemplu, o factura
de vanzare introdusa la departamentul comercial va aparea imediat sub forma unei note contabile, in contabilitate, precum si in raportul de vanzari al directorului comercial. Asadar, un document (datele), odata ce a fost introdus, "se propaga" in tot sistemul, furnizand informatii la toate nivelurile organizatiei.

Usurinta in utilizare. Accesibilitate
Interfata grafica deosebit de prietenoasa a fost astfel gandita, incat sa asigure o asimilare rapida a modulelor, indiferent de nivelul de pregatire al utilizatorilor sau de pozitia lor.
Acces rapid la informatii de la distanta
Sistemul permite lucrul in medii distribuite, transferul datelor dintr-o locatie in alta facandu-se automat, indiferent de mediul ales (internet, linie directa, modem etc.). Aceasta facilitate se dovedeste deosebit de utila in cazul organizatiilor care au puncte de lucru repartizate pe diverse arii geografice (depozite, fabrici, magazine, agenti comerciali pe teren etc.) si care doresc sa aiba informatii despre activitatea desfasurata in timp real.
Niveluri multiple de securitate
Utilizatorii sistemului pot primi diferite drepturi de acces la documente, rapoarte, baza de date, in functie de rolurile pe care acestia le indeplinesc in organizatie. Exista, de asemenea, mecanisme performante de validare a documentelor, care asigura integritatea datelor si coerenta procesului modelat.

Implementare rapida
O echipa de profesionisti cu o vasta experienta, precum si metodologia consacrata de implementare garanteaza implementarea facila si rapida a a sistemului Socrate+. Acest lucruare ca efect recuperarea rapida a investitiei si castiguri importante de timp si bani, rezultate in urma utilizarii sistemului.