RiverRaft este o solutie software pentru gestionarea activitatii (Task Management) integrata in Outlook 2007 sau Outlook 2010 care ofera suport managerilor in eficientizarea activitatii.

Este cel mai usor instrument de management al activitatii pentru ca:

  • Managerul poate urmari usor activitatea companiei, stiind in orice moment care sunt responsabilii reali ai task-urilor delegate
  • Este integrat in Outlook, un mediu familiar
  • Structura arborescenta usureaza gestionarea activitatilor
  • Responsabilizeaza echipa – asumarea activitatilor poate fi urmarita
  • Calitatea rezultatelor este certificata de un revizor final
  • Ofera rapoarte de activitate detaliate
  • Activitatea poate fi controlata si de pe telefonul mobil
  • Functioneaza offline

RiverRaft este singurul instrument de management al activitatii si de task management integrat in Outlook care permite organizarea proceselor de business dinamice, acele procese de business ad-hoc realizate pentru activitatile care nu ofera o predictibilitate usoara asupra modului de rezolvare.
Ca solutie de organizare a proceselor de business, ofera solutii pentru o organizare eficienta, pentru o urmarire eficienta a indeplinirii obiectivelor in timp real, pentru task management s.a
Folosirea RiverRaft eficientizeaza activitatea companiilor datorita faptului ca:


Este integrat in Outlook

Timpul de familiarizare cu RiverRaft este astfel minim, deoarece este o solutie de business process management si task management integrata in MS Outlook 2007 si MS Outlook 2010.
Toate functionalitatile RiverRaft apar intr-un folder care arata ca orice alt folder MS Outlook 2007/2010 cu care sunteti deja obisnuit. Principiile de comunicare sunt aceleasi ca la e-mail, beneficiind in plus de organizarea eficienta a proceselor de business astfel incat rezultatele echipei sa fie mult mai usor de obtinut.

Timpul de implementare si de training este minim deoarece toti utilizatorii sunt familiarizati cu folosirea e-mailului, cerintele tehnice nu ridica nicio problema, iar politica de licentiere este foarte flexibila, astfel incat se poate intra in productie in mai putin de o saptamana.

Urmariti  fluxul de activitati intr-o structura arborescenta

In interfata RiverRaft Outlook BPM (Business Process Management) fiecare activitate delegata se transmite ca un proces de business. Managerii si angajatii deopotriva pot genera procese, iar pentru rezolvarea unui proces se pot genera task-uri si sub-task-uri de catre toti cei implicati in realizarea lui. Se realizeaza astfel o structura arborescenta, usor de urmarit, fata de o aplicatie de task management obisnuita. Starea fiecarui task delegat este vizibila imediat prin intermediul unor semne conventionale rapid de recunoscut.

Pentru obtinerea rezultatelor asteptate RiverRaft Outlook BPM ofera managerilor care deleaga posibilitatea de a urmari direct din Outlook 2007 sau Outlook 2010, intr-o structura arborescenta, tot traseul activitatilor. Managerul stie in orice moment care sunt persoanele implicate in rezolvarea procesului de business. Astfel fluxul de activitati este clar atat pentru manager cat si pentru angajati, iar daca ceva nu functioneaza, este vizibil clar unde se intampla acest lucru.

Un task delegat are intotdeauna prin RiverRaft Outlook Business Process Management un destinatar care isi asuma realizarea activitatii. In momentul in care se intarzie asumarea unui task delegat acest lucru este vizibil, eliminandu-se astfel una din sursele principale ale intarzierilor: "comunicarea nefunctionala"

Taskurile de indeplinit au termen limita

Fiecare task delegat de manager are, prin RiverRaft Outlook Business Process Management, un termen limita clar, stabilit de comun acord cu angajatul. In momentul crearii unui proces de business sau a delegarii unui task managerul cere responsabilului de task o estimare a termenului de realizare, responsabilul de task avand posibilitatea sa isi programeze activitatile in functie de programul avut. Termenul limita ajuta in activitatea de task management prin cresterea controlululi asupra deadline-urilor si a vizibilitatii asupra intarzierilor.

Calitatea rezultatelor este certificata de un revizor final

Pentru a se considera finalizat, un task sau un proces de business, calitatea este una din cele mai importante variabile. RiverRaft Outlook Business Process Management ofera managerului posibilitatea de a certifica personal indeplinirea unui task sau de a alege un specialist ca revizor final in cazul in care nu e de competenta lui. O astfel de functionalitate integrata intr-o solutie de task management creste atentia acordata rezultatelor obtinute si scade timpul in care se duce la bun sfarsit un proces. Creste astfel calitatea livrabilelor iar taskurile ale caror livrabile sunt indoielnice raman in lucru, iar procesele de business dinamice sunt rezolvate mai rapid.

Ofera rapoarte de activitate

Prin RiverRaft Outlook Business Process Management aveti la indemana o solutie de raportare a activitatilor, astfel incat sa aveti in orice moment o imagine corecta asupra proceselor si taskurilor incheiate, amanate sau eventual abandonate si asupra modurilor de solutionare. Procesele de business create in RiverRaft Outlook BPM si taskurile asociate ofera statistici cu privire la managementul timpului (time management), la managementul echipei (team management) si la managementul activitatii ca tot.

Functioneaza si pe telefonul mobil

Prin telefonul mobil aveti, in acelasi timp cu mailurile din Outlook 2007/2010, si actualizari pentru taskurile delegate prin RiverRaft. Activitatea este, astfel, clara, usor de urmarit si usor de organizat, iar procesele de business se modeleaza natural, pe baza raspunsurilor primite rapid, chiar si cand nu esti la birou. Task managementul devine un proces la care esti intotdeauna conectat, putand controla oricand rezultatele taskurilor delegate.

Functioneaza offline

Chiar fara o conexiune la Internet, taskurile delegate sunt vizibile, impreuna cu toate informatiile si documentele, la fel ca si in cazul e-mailu-lui. Procesele si taskurile realizate offline se sicronizeaza in momentul in care apare conexiunea, facilitand un task management posibil de imbunatatit permanent. Procesele de business create offline sunt primite de angajati in momentul accesarii unei surse de internet.