Echipa noastra de experti s-a specializat in dezvoltarea si implementarea de aplicatii de gestionare a fluxurilor, in dezvoltarea de aplicatii custom in .net si in customizarea SharePoint pentru a raspunde cat mai bine nevoilor de business ale organizatiilor.
Toate tehnologiile folosite duc spre indeplinirea unui singur obiectiv: eficientizarea activitatii organizatiilor prin utilizarea de solutii software de business.
Fiind Microsoft Gold Partner (ISV), tehnologiile Microsoft sunt folosite la maxim pentru gestionarea activitatii organizatiilor. Fie ca este vorba despre aplicatii de registratura, de portaluri sau de sisteme de management de documente, utilizarea Sharepoint 2003, 2007 si 2010 si .net framework usureaza realizarea si gestionarea proiectelor.
Pentru proiectele care implica instrumente de gestionare a fluxurilor si managementul proceselor de business au fost alese doua produse strans legate de tehnologia Microsoft, solutiile K2.net si BizFlow.

Dynamics CRM este alegerea pentru Managementul Relatiilor cu Clientii (CRM), datorita usurintei in utilizare si complexitatii functionalitatilor. Fiind un mediu familiar, datorita aspectului asemanator cu Outlook sau Sharepoint, cantitatea de informatii necesara pentru invatarea acestei solutii este minima, la fel ca si timpul alocat pentru aceasta.
SharePoint 2003/2007/2010

SharePoint 2003/2007/2010

Utilizandu-se ca platforma principala Microsoft Office Sharepoint Server, solutiile dezvoltate sunt dezvoltate atat pentru administratia publica (solutie de Registratura, cat si pentru Administratia Publica Locala, pentru serviciul de Resurse Umane, Urbanism s.a.), dar si pentru companii private (Media Plan, AdVision s.a).
Afla mai mult »

.NET

.NET

Platforma .net este un excelent mediu de dezvoltare pentru aplicatii business datorita rezolvarii problemelor de interoperabilitate ale altor platforme de dezvoltare, fiind astfel posibila folosirea de coduri scrise in alte limbaje de programare.
Afla mai mult »

SQL Server 2005/2008

SQL Server 2005/2008

CS Vision foloseste Microsoft SQL Server pentru aplicatiile de business dezvoltate, deoarece SQL este cel mai utilizat limbaj pentru bazele de date relationale iar pentru crearea unui continut dinamic, Microsoft SQL Server este o necesitate.
Afla mai mult »

K2.net - Workflow BPM

K2.net - Workflow BPM

Parteneriatul cu unul dintre liderii din piata BPM ne ofera capacitatea de a modela eficient fluxurile de lucru ale clientilor, oferindu-le astfel avantajul organizarii eficiente a activitatii.
Afla mai mult »

Bizflow - Workflow BPM

Bizflow - Workflow BPM

Am ales BizFlow BPM pentru proiectele in care este necesara modelarea avansata a proceselor de business datorita usurintei in utilizare si a usurintei de integrare cu celelalte sisteme informatice.
Afla mai mult »

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM este un instrument de business excelent pentru managementul activitatilor departamentelor de marketing, vanzari si servicii pentru clienti.
Afla mai mult »

We are sorry.

We don't have yet an english version for this page.


Close this message and continue reading

Return to homepage