Solutiile create pentru Administratia Publica din Romania au fost create pe o platforma capabila sa se adapteze usor schimbarilor frecvente de structura si de legislatie specifice. Ele sunt realizate pentru gestionarea activitatii urmatoarelor directii/servicii din institutiile administratiei publice din Romania:


Misiunea echipei CS Vision in proiectele realizate pentru administratia publica este:
“Ne propunem sa imbunatatim decisiv organizarea si comunicarea in cadrul institutiei, prin imbinarea naturala a celor mai potrivite, consacrate, flexibile si inovative solutii IT, cu preocuparea principala de a asigura un mediu de lucru cat mai familiar si prietenos”.

Principalele provocari in crearea solutiilor pentru administratia publica din Romania au fost :
 • Preluarea cat mai rapida cu efort cat mai mic a documentelor
 • Eliminarea colectarii redundante a informatiilor
 • Transferarea colectarii documentelor primare catre cei care le receptioneaza
 • Pastrarea controlului asupra modului de desfasurare a activitatii in institutie
 • Generarea automata de rapoarte
 • Completarea cu usurinta a formularelor necesare si crearea unora noi fara eforturi.
 • Informatiile si documentele sa fie disponibile usor tuturor celor implicati in rezolvarea proiectelor institutiei

Toate solutiile pentru administratia publica sunt usor de integrat in sistemul informatic deja existent. La crearea lor sunt folosite solutii internationale, sigure, stabile si demonstrate, precum si solutii nationale de referinta.
Platforma folosita predominant pentru crearea de solutii pentru administratia publica este Sharepoint, integrandu-se cu solutii ERP si de workflow si process management pentru acoperirea unei plaje cat mai mari de functionalitati.

Beneficiile utilizarii serviciilor CS Vision in proiectele de administratie publica sunt:
 • Solutiile urmaresc fluxul natural al activitatii institutiilor publice din Romania, fiind usor de adaptat la modificari legislative sau structurale
 • Pentru expertiza in customizarea, programarea si dezvoltarea de solutii pe platforma Sharepoint, CS Vision a obtinut certificarea Microsoft Gold Partner (Enterprise Content Management si ISV)
 • Cel mai mare numar de implementari de Sharepoint 2003 si 2007 in Administratia Publica din Romania, motiv pentru care CS Vision a obtinut premiul I oferit de Asociatia Nationala a Informaticienilor din Administratia Publica (ANIAP) in anul 2008.
 • Existenta unor tipare predefinite de implementare, timpul necesar implementarii fiind astfel redus considerabil
 • Calitate certificata prin ISO 9001, 14001, 18001, 27001
Registratura

Registratura

Solutia de Registratura pentru institutiile publice din Romania este un sistem de management de documente care ofera angajaţiilor Departamentului de Registratura instrumentele necesare pentru preluarea, inregistrarea, distribuirea, arhivarea şi urmarirea documentelor.
Afla mai mult »

Achizitii si urmarire investitii

Achizitii si urmarire investitii

Aplicatia de Achizitii si urmarire investitii dezvoltata de specialistii CS Vision are are avantajul usurintei in folosire. Este realizata pe o platforma flexibila - Microsoft Office SharePoint Server, si ofera la indemana toate informatiile si documentele pentru desfasurarea in bune conditii a activitatii.
Afla mai mult »

Urbanism

Urbanism

Fluxul de lucru natural al serviciului de Urbanism din cadrul Primariilor si Consiliilor Judetene este reflectat intocmai de solutia CS Vision.
Afla mai mult »

Resurse umane

Resurse umane

Aplicatia "Resurse Umane" automatizeaza toate procesele de business care se desfasoara in Serviciul Resurse Umane al unei primarii sau al unui Consiliu Judetean.
Afla mai mult »

Parc auto

Parc auto

Solutia "Parc Auto" pentru institutiile administratiei publice locale si centrale a fost creata cu scopul reducerii costurilor implicate de managementul parcului de masini.
Afla mai mult »

Stare civila

Stare civila

Implementarea unei solutii pentru gestionarea serviciului de Stare Civila din cadrul unei Primarii are rolul de a optimiza monitorizarea si controlul proceselor din cadrul serviciului.
Afla mai mult »

Administratie Publica Locala

Administratie Publica Locala

Serviciul Administratie Publica Locala se ocupa cu emiterea Dispozitiilor si Hotararilor din cadrul unui Consiliu Judetean.
Afla mai mult »

Managementul calitatii

Managementul calitatii

Serviciul de calitate din cadrul unei primarii urmareste crearea unui cadru unitar pentru evaluarea si imbunatatirea continua a calitatii si eficientei serviciilor publice.
Afla mai mult »

Autorizatii de transport

Autorizatii de transport

Activitatea de eliberare de autorizatii de transport din cadrul unei primarii necesita o aplicatie specializata, care sa gestioneze cererile primite de la registratura si sa permita Consilierilor si Sefilor de Serviciu sa interactioneze eficient pentru eliberarea autorizatiilor in timpul stabilit de lege.
Afla mai mult »

Economic (contabilitate - buget - venituri)

Economic (contabilitate - buget - venituri)

Solutia dezvoltata pentru serviciul economic este bazata atat pe platforma Sharepoint, cat si pe module de solutii ERP pentru gestionarea contabilitatii, bugetelor, veniturilor si cheltuielilor.
Afla mai mult »

Infochioscuri

Infochioscuri

TomTouch are o experienta neegalata in designul si productia de infochioscuri. Proiectele sofisticate si cerintele speciale ce ridica provocari in productia de infochioscuri reprezinta principalul avantaj competitiv.
Afla mai mult »

We are sorry.

We don't have yet an english version for this page.


Close this message and continue reading

Return to homepage