RiverRaft este o aplicatie de Task Management integrata in Outlook 2007 sau Outlook 2010 care ofera suport managerilor in organizarea activitatii.

Este cel mai usor instrument de managementul activitatii pentru ca:


 • Managerul urmareste usor activitatea companiei, stiind in orice moment care sunt responsabilii reali ai taskurilor delegate
 • Este integrat in Outlook, un mediu familiar
 • Structura arborescenta usureaza activitatea de task management
 • Asumarea fiecarui task responsabilizeaza echipa
 • Taskurile de indeplinit au termen limita
 • Calitatea rezultatelor este certificata de un revizor final
 • Ofera rapoarte de activitate detaliate
 • Activitatea poate fi controlata si de pe telefonul mobil
 • Functioneaza offline

RiverRaft este singurul instrument de managementul activitatii si de task management integrat in Outlook care permite organizarea proceselor de business dinamice, acele procese de business ad-hoc realizate pentru activitatile care nu ofera o predictibilitate usoara asupra modului de rezolvare.

Folosirea RiverRaft eficientizeaza activitatea unei institutii publice prin:

Business Process Management - Educare organizationala

Procesele de business, adica activitatile care duc la indeplinirea obiectivelor, sunt coordonate usor folosind RiverRaft Outlook BPM. Resursele interne sunt folosite eficient iar modelarea fluxurilor de lucru in cazul proceselor dinamice, acele procese ad-hoc in care nu se stie de la inceput care sunt resursele necesare pentru indeplinirea obiectivului, sunt urmarite prin simpla vizualizare a procesului creat.

Managementul Activitatii - Organizare eficienta

Activitatea in business inseamna bani. Un management al activitatii eficient ofera metodele pentru reducerea costurilor pentru indeplinirea obiectivelor si pentru satisfacerea nevoilor clientilor. Cand activitatea este organizata eficient cu RiverRaft Outlook BPM, evaluarea personalului si urmarirea performantelor se face fara efort iar echipa este motivata de rezultatele obtinute in urma indeplinirii obiectivelor.

Managementul Timpului - Economisire de timp


Si timpul inseamna bani. RiverRaft Outlook BPM ajuta la economisirea timpului prin concentrarea informatiilor importante in panoul de bord si in fiecare proces creat, mentinand focusul asupra indeplinirii obiectivelor. RiverRaft se poate integra cu metodologii si solutii consacrate de Time Management.

Managementul Echipei – Urmarire eficienta a indeplinirii obiectivelor

Pentru coordonarea unei echipe spre realizarea unor procese de business RiverRaft pune la dispozitie o platforma unde schimbul de informatii si comunicarea se pot face simplu si direct. Respectarea termenelor asumate, implicarea si calitatea livrabilelor sunt usor de urmarit, prin simpla accesare a folderului RiverRaft din MS Outlook 2007 sau MS Outlook 2010.

Colaborare – Centralizarea documentelor intr-un singur loc


Documentele care trebuie create, modificate sau pe baza carora se creaza alte documente sunt disponibile in folderul RiverRaft din Outlook tuturor celor care colaboreaza pentru realizarea unui proces de business, a unui task sau a unui subtask. Modificarile se propaga imediat catre cei implicati și sunt disponibile si offline.

Beneficiile RiverRaft
 
 • Urmariti rapid si usor activitatea, procesele create si taskurile delegate
 • Controlatii eficient termenele, procedurile, timpul de realizare a taskurilor
 • Delegati simplu, urmariti usor taskurile delegate, totul dintr-un mediu familiar precum Outlook-ul
 • Angajatii stiu clar care le sunt taskurile si termenele si au toate resursele necesare rezolvarii acestora grupate intr-un singur loc
 • Aveti posibilitatea sa urmariti arborele de delegare pentru realizarea unui task pentru a sti in orice moment si in ce stadiu sunt taskurile delegate