Aplicatie Administrare parc auto, ANCOM

Aplicatia Administrare Parc Auto realizata de specialistii CS Vision a adus ANCOM o gestiune mai eficienta si mai rapida a documentelor, odata cu transformarea documentelor in documentel electronice. Rapoartele sunt create automat, iar gasirea documentelor si a responsabililor de rezolvarea lor este mult mai usoara.
Afla mai mult »

Sistem de document management si arhivare, Consiliul Judetean Cluj

Pentru gasirea mai usoara a documentelor si arhivarea documentelor Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor din Consiliul Judetean Cluj a fost creata o aplicatie de Document Management si arhivare.
Afla mai mult »

Sistem software integrat, Consiliul Judetean Brasov

Realizarea unui sistem software integrat in cadrul Consiliului Judetean Brasov a dus la eficientizarea muncii, optimizarea timpului de lucru si de gasire a informatii, eficientizarea colaborarii cu primariile de judet si imbunatatirea modului de lucru cu cetatenii.
Afla mai mult »

Sistem software integrat, DGASPC

In vederea solutionarii problemelor identificate in cadrul etapelor de analiza a fost implementat un sistem software, utilizat de 90 de utilizatori aflati in 30 de locatii.
Afla mai mult »

Creare portal web pe Sharepoint, APITSIAR

Pentru APITSIAR, organizatie creata pentru promovarea dezvoltarii durabile a parcurilor industriale, tehnologice, stiintifice si a incubatoarelor de afaceri, a fost creat un portal folosindu-se trei module: un site vizibil tuturor, un site intern si o zona publica de documente.
Afla mai mult »

Retea de infochioscuri TomTouch pentru informare angajati - Schlumberger

Pentru coordonarea angajatilor din toate locatiile, Schlumberger a pus la dispozita acestora un portal intern complex in care se centralizau toate informatile de pe diversele campuri de extragere. Pentru aceasta, era nevoie de un terminal care sa poate fi montat in spatile comune, usor utilizat de catre angajati si suficient solid ca sa faca fata conditilor grele de munca de pe platformele petroliere.
Afla mai mult »

Campanie outdoor cu terminale interactive TomTouch, Pepsi - Media Direction

2009 a venit cu o noua provocare pentru Pepsi si agentia de media MD (Media Direction): aceea de a gasi un nou proiect inovativ pentru campania de outdoor. Conceptul trebuiea sa urmeze spiritul Pepsi - brand urban, adresat tinerilor, activ si modern.
Afla mai mult »

Terminal de informare TomTouch custom - Porsche Romania

Porsche Romania, importatorul Audi si-a dorit sa promoveze noile modele in showroom printr-un mijloc inedit, care sa reprezinte progresul prin tehnologie, aclamat de producator.

Pentru aceasta, echipa TomTouch a fost insarcinata sa produca un suport de informatii mai flexibil decat un stander clasic si mai potrivit unui brand premium ca Audi.
Afla mai mult »

We are sorry.

We don't have yet an english version for this page.


Close this message and continue reading

Return to homepage