SharePoint este o platforma scalabila, capabila sa indeplineasca multiple roluri. Printre cele mai importante roluri pentru cresterea eficientei unei companii sunt cele de Enterprise Portal & Intranet.

Cateva din beneficiile Sharepoint Enterprise Portal sunt:
 • Optimizeaza timpul alocat proceselor de business utilizand formulare pentru colectarea de informatii critice de la clienti, parteneri, furnizori si angajati prin intermediul unui browser web. Regulile de validare a datelor ajuta la obtinerea unor informatii corecte si consistente care pot fi integrate in sistemele informationale ale companiei pentru a evita redundanta si erorile aparute datorita introducerii manuale a informatiilor.
 • Permite partajarea informatiilor de business fara divulgarea unor informatii sensibile. Angajatii pot avea acces la fise Microsoft Excel dintr-un browser web prin intermediul serviciilor Excel care ruleaza pe un server SharePoint. Informatia din documente este protejata si actualizata in acelasi timp, existand posibilitatea introducerii de date fara vizualizarea tuturor informatiilor. Ofera suport decizional intern prin prezentarea centralizata a informatiilor critice pentru business.
 • Ofera o singura platforma integrata pentru gestionarea intranetului, extranetului si aplicatiilor Internet pentru toata organizatia. Arhitectura SOA(Service Oriented Architecture - Arhitectură software bazată pe servicii), bazata pe servicii web, permite integrarea Sharepoint cu toate aplicatiile deja existente care pot fi non-Microsoft, protejand astfel investitiile anterioare.
 • Asigura o securitate sporita, bazata pe alocarea de roluri. Administratorii pot crea roluri si tipuri de utilizatori, pe care le folosesc ulterior pentru stabilirea drepturilor
 • Interfata user friendly usureaza timpul de adoptare a platformei, pentru utilizatori. SharePoint este integrata cu aplicatii de tip e-mail, browser web s.a. care simplifica interactiunea utilizatorilor cu continutul, procesele si datele.
 • Ofera posibilitati extinse de branding al siteului. Indiferent de continutul pe care il vad utilizatorii, interfata arata unitar. Aceasta unitate de stil ajuta utilizatorii sa se concentreze pe continut si nu pe gasirea acestuia.
 • Cresterea productivitatii angajatilor prin simplificarea activitatilor zilnice. Fluxurile de lucru ajuta la initierea, urmarirea si raportarea activitatilor obisnuite de business, precum revizuirea si aprobarea documentelor, urmarirea situatiilor sau colectarea semnaturilor.
 • Cerintele reglementare sunt indeplinite printr-un control complet asupra continutului prin specificarea unor setari de securitate, a unor politici de stocare sau a unor politici de auditare in conformitate cu regulamentele interne sau impuse de autoritati.
 • Evidentierea creatorilor de continut prin accesul usor la informatii si prin optimizarea procesului de aprobare.
 • Accesul simplificat in intreaga organizatie la informatie nestructurata si structurata din sisteme de tip SAP, Siebel s.a., prin interfata MOSS.
Conectarea expertilor din diferite zone ale organizatiei

CS Vision va ajuta sa integrati portalul in organizatie
 
 • Oferim servicii de consultanta cu privire la selectarea arhitecturii si tipului de implementare necesar in proiectele clientilor. Microsoft Office Sharepoint Server este o solutie cu numeroase functionalitati, pe baza careia expertii CS Vision construiesc solutii de business pentru gestionarea documentelor si inregistrarilor, pentru colaborare si pentru controlarea performantei in afaceri.
  Rezultatul cooperarii consta in identificarea si dezvoltarea solutiei optime pentru asigurarea cresterii si in viitor. Pentru companii mici si mijlocii consideram utila sa fie folosita o versiune gratuita a platformei Microsoft Office SharePoint Server, suficienta pentru dezvoltarea unui portal eficient.
 • Imbinam crearea unei solutii customizate in profunzime cu timpi scurti de dezvoltare. Pentru Sharepoint exista deja instrumente create care scurteaza timpul de dezvoltare precum si o conectare rapida cu sistemele existente. Experienta specialistilor nostri din implementarile anterioare ajuta la micsorarea timpului de realizare a proiectului si elimina problemele aparute la dezvoltari si implementari.
 • Ajutam la conectarea angajatilor cu aplicatii cheie ale organizatiei. Expertii nostri (specialisti in SAP, in Oracle Business Suite s.a) va ajuta la creearea unui mediu de schimb de informatii avand Sharepoint ca punct unic de acces. Participantii in grupuri de lucru (grupuri de lucru), angajati ai unor departamente si top managementul au astfel la indemana informatiile necesare pentru indeplinirea cu succes a obiectivelor organizatiei.
 • Adaugam, prin SharePoint, valoare adaugata informatiei si colaborarii in companie. Implementarea corecta a functionalitatilor de gestiune a continutului web si de social networking din SharePoint genereaza o distributie corecta a continutului si acumularea expertizei care creaza decizii mai bune de business.