Companiile genereaza in aceasta era a informatiei o cantitate imensa de “continut” nestructurat, format din documente, mesaje e-mail, continut video, mesaje instant, pagini web s.a.
Acest continut se afla intr-o forma neadministrata, haotica, care impiedica organizatia sa foloseasca informatii importante care pot fi partajate, care se pot transforma in adevarate instrumente de management.
Solutia de tip Enterprise Content Management este  un instrument de organizare si stocare a documentelor unei organizatii, a altor tipuri de continut care au legatura cu procesele organizatiei. Acest termen se refera la strategii, metode si instrumente utilizate de-a lungul ciclului de viata al continutului generat de o organizatie.
Avem certificare Microsoft Gold Partner pentru Enterprise Content Management, solutia de Enterprise Content Management (ECM) a Microsoft fiind o componenta cheie a infrastructurii unei organizatii.

Implementand o solutie de acest gen, compania beneficiaza de:
  • Gestionarea eficienta a diferitor tipuri de continut
  • Optimizarea proceselor de business
  • Securitate avansata prin intermediul unor setari, pentru a raspunde tuturor cerintelor impuse de lege (in cazul bancilor si a institutiilor cu grad de securitate ridicat)
  • Gestionarea eficienta a mai multor site-uri web

Folosirea SharePoint ca platforma de Enterprise Content Management ne-a permis sa oferim clientilor metodele necesare pentru a colabora cu usurinta folosind o singura platforma.

Enterprise Content Management inseamna toate functionalitatile oferite de Microsoft Office SharePoint Server, gestionandu-se nevoi specifice de continut:
  • Management de documente
  • Gestiunea inregistrarilor (records management)
  • Gestiunea continutului web (web content management)

Avand la baza experienta implementarii SharePoint si a adaptarii solutiilor dezvoltate, pe specificul clientului, dar si experienta dezvoltarii unor proiecte pentru institutii publice importante din administratia publica, precum si pentru companii private, va punem la dispozitie toate argumentele necesare reusitei unui proiect de tip Enterprise Content Management.