Strategia de dezvoltare a companiei se axeaza pe doua arii majore de business:
  • Divizia dezvoltare solutii software de business
  • Divizia de hardware interactiv

   In ceea ce priveste divizia de dezvoltare solutii software de business, specialistii nostri si-au dezvoltat competentele in domenii de business care au la baza tehnologia Microsoft, .net Framework si in special Microsoft Office SharePoint Server.
   Domeniile principale in care sunt aplicate aceste competente au legatura cu functionalitatile SharePoint, care permit:
  • Creearea de sisteme complexe de Enterprise Content Management si de Management de documente
  • Gestionarea eficienta a procesele de business dar si a activitatii, putand fi cu usurinta integrate cu solutii de Business Process Management si cu solutii de Management al activitatii (Task Management)
  • Creearea de portaluri interne pentru o mai buna colaborare
  • Creearea de portaluri web complexe, cu multiple site-uri, usor de administrat si de utilizat pentru vizitatori

Avem experiente complexe in proiectele care au implicat Microsoft Office SharePoint Server, si ne situam printre primele companii care au implementat SharePoint in administratia publica, cu un numar de peste 200 de proiecte dezvoltate.
Acest aspect a facut ca ANIAP sa ne confere premiul pentru “Solutia anului” in 2008.
De asemeni, datorita experientei dobandinta pe dezvoltarea de solutii de tip Enterprise Content Management, de echipa noastra a fost inclusa in lista Microsoft Gold Partner.
Domeniile de business in care avem competente sunt:
Enterprise Content Management

Enterprise Content Management

Solutia de tip Enterprise Content Management este un instrument de organizare si stocare a documentelor unei organizatii, a altor tipuri de continut care au legatura cu procesele organizatiei. Acest termen se refera la strategii, metode si instrumente utilizate de-a lungul ciclului de viata al continutului generat de o organizatie.
Afla mai mult »

Document management

Document management

Echipa noastra de experti impreuna cu specialistii in managementul de documente ajuta la identificarea si dezvoltarea unui sistem personalizat de management de documente, care sa optimizeze fluxurile de informatii, timpul alocat arhivarii si cautarii documentelor si organizarea eficienta a departamentelor si interactiunii acestora.
Afla mai mult »

Enterprise Portal & Intranet

Enterprise Portal & Intranet

SharePoint este o platforma scalabila, capabila sa indeplineasca multiple roluri. Printre cele mai importante roluri pentru cresterea eficientei unei companii sunt cele de Enterprise Portal & Intranet.
Afla mai mult »

Task Management

Task Management

Eficientizarea activitatii unei companii inseamna implicit gestionarea mai eficienta a activitatilor!
Optimizarea managementului activitatilor inseamna gestionarea intregului ciclu de viata al activitatilor, incluzand planificarea, testarea, urmarirea si raportarea acestora prin intermediul unor solutii software dedicate.
Afla mai mult »

Business Process Management

Business Process Management

Solutiile de tip Business Process Management (BPM) aduc flexibilitate proceselor de business, reducand in acelasi timp costurile si riscurile.
Afla mai mult »

Internet Portals

Internet Portals

Operatiunile unei companii sau ale unei institutii publice pot fi in prezent indeplinite in parte online. La fel, relatiile inter-afaceri pot fi imbunatatite, costurile pot fi optimizate, iar avantajele competitive crescute folosind toate beneficiile pe care le ofera Internetul.
Afla mai mult »

Custom Software Development

Custom Software Development

Solutiile software sunt creeate astfel incat sa acopere nevoile unei companii pe arii de busines specificate.
Solutiile dezvoltate pe masura nevoilor unei companii sunt un diferentiator major de business in anumite domenii.
Pentru companiile care au nevoie de solutii dezvoltate pe nevoi specifice de business, noi suntem partenerul cel mai potrivit!
Afla mai mult »

We are sorry.

We don't have yet an english version for this page.


Close this message and continue reading

Return to homepage