CS Vision este o companie creata in 2002 de un tanar antreprenor roman din Brasov.
Viziunile si ideile sale inovatoare s-au transformat in proiecte de succes pentru clientii nostri.

In prezent activitatea companiei se concentreaza pe dezvoltarea celor doua divizii, de software de business si de hardware interactiv.

Divizia de software de business este specializata in folosirea tehnologiei Microsoft.

Domeniile abordate pana in prezent sunt:

  • Management de documente,
  • Business Process Management,
  • Enterprise Content Management,
  • CRM
  • Dezvoltarea de solutii de management al activitatii.

Proiectele realizate folosesc la maxim functionalitatile Microsoft Office Sharepoint Server.
Specialistii CS Vision adapteaza Sharepoint prin customizari si integrari cu alte aplicatii pentru a crea solutii prin care se gestioneaza activitatea unor departamente, dar si solutii complete pentru gestionarea activitatii unor companii si institutii.

Divizia TomTouch, de hardware interactiv, dezvolta interfete publice, indoor si outdoor, care ofera un alt canal de comunicare intre organizatii si utilizatorii acestora.
Terminalele produse de TomTouch au licenta de conformitate SREN, cele de outdoor fiind clasificate si IP54.

In prezent CS Vision este, probabil, cea mai importanta companie romaneasca care activeaza in domeniul sistemelor interactive, avand in portofoliu inclusiv implementari transnationale.

Solutiile integrate conceptului de interfete publice acopera toate necesitatile de comunicare intre organizatii si cetatean. Ambientul interactiv este reprezentat de standuri si aplicatii pentru muzee, sistemele urbane, chioscuri interactive etc.


CS Vision are certificarile ISO 9001 si 14001, certificarile privind Securitatea Informatiei, ISO 27001 si pe cea de Sanatate si Securitate Ocupationala, OHSAS 18001.