Despre CS Vision

Despre CS Vision

CS Vision este o companie creata in anul 2002 de un tanar antreprenor roman din Brasov. In prezent activitatea companiei se concentreaza pe dezvoltarea celor doua divizii, de software de business si de hardware interactiv.
Afla mai mult »

Echipa

Echipa

Viziunea si deschiderea managementului transmit energie intregii echipe.
Afla mai mult »

Calitate

Calitate

Asigurarea calitatii, atat in cadrul departamentului software cat si in cel de hardware pleaca de la asigurarea unei testari eficiente a rezultatelor.

Afla mai mult »

Media

Media

Presa face parte din viata noastra de zi cu zi. O urmarim si ne face placere sa interactionam cand avem cate ceva de spus. Ne face placere sa discutam despre afaceri, despre tehnologiile Microsoft, despre proiectele noastre speciale, despre tendinte in business process management si task management si despre o multime de alte subiecte.
Afla mai mult »

Confidentialitate

Confidentialitate

Prezentul document defineste conditiile de utilizare a www.csvision.ro, denumit in continuare Site-ul, de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.
Afla mai mult »

We are sorry.

We don't have yet an english version for this page.


Close this message and continue reading

Return to homepage